Vragen? Bel gerust naar 0484/915.114 of mail naar booksinboxes.eu[at]gmail.com

Little Free Library werkt aan een nieuwe kaart

Home/Nieuws/Little Free Library werkt aan een nieuwe kaart

Little Free Library werkt aan een nieuwe kaart

[dropcap2]O[/dropcap2]ntsteltenis ten kantore van Little Free Library begin Juli 2014: het blijkt niet langer mogelijk om nieuwe kastjes op de kaart te laten verschijnen.  Er staan er meer dan  16.000 op, en het systeem laat er niet meer toe.

De kaart is een gratis kaart van Google Maps, zoals iedereen er één kan maken.  Je geeft de kaart een naam, beslist wie er dingen mag aan toevoegen, en je plaatst de code op je site zodat de kaart ook daar zichtbaar wordt.  Daarna voeg je adressen toe, beschrijvingen, foto’s, GPS coördinaten… als je dat lang genoeg volhoudt eindig je met een kaart zoals die van Little Free Library… en stuit je op de grenzen van het gebruik ervan.

Bestaande listings kunnen nog steeds aangepast worden.  Nieuwe registraties zijn nog steeds te zien in de alfabetische lijst die naast de kaart weergegeven wordt, maar de icoontjes op de kaart verschijnen niet meer op de kaart zelf.  En dus is LFL op zoek naar een andere manier om alle kastjes – bestaande en nieuwe – op een volledige kaart te tonen.

Dat kan enkele maanden duren. Het goede nieuws is dat er van de gelegenheid gebruik word gemaakt om nieuwe functies in te bouwen, waarvan de details nog niet gekend zijn – we houden je op de hoogte.

Registraties in België zullen in alle geval op deze site te zien zijn in een alfabetisch te sorteren lijst, op een nieuwe pagina die als drop-down item onder “kaart” zal geplaatst worden. En wanneer de nieuwe LFL-kaart beschikbaar is, zullen ze natuurlijk ook daar te zien zijn.

2014-08-11T17:07:27+01:00

Leave A Comment