Vragen? Bel gerust naar 0484/915.114 of mail naar booksinboxes.eu[at]gmail.com

3. Charter aanvragen

Home/Aan de slag/3. Charter aanvragen
3. Charter aanvragen 2017-08-10T18:12:35+01:00

Om te beginnen, en hier herhalen we een feit dat ook in onze FAQ lijst behandeld werd, registratie is niet absoluut noodzakelijk.  Je kan gewoon een kastje installeren en dat in je onmiddellijke buurt promoten, en dat kan voor jou voldoende zijn.

LET OP! Als je een kastje gekocht hebt via één van onze partners, dan moet je GEEN CHARTER meer aanvragen, dat is reeds in de prijs voorzien. Dan kan je meteen naar DEZE PAGINA gaan om je kastje op de kaart te registreren.


[teaser]Als je zelf voor je kastje gezorgd hebt en je wil meer dan een puur lokaal publiek aantrekken, dan moet je je kastje registreren en van een officieel Charter voorzien. Dat kost éénmalig 60,5 Euro (50 euro + 21% btw), en het proces gebeurt in 2 stappen:[/teaser]

  1. Charter aanvragen (formulier op deze pagina)
  2. Vermelding op kaart aanvragen (ga naar het formulier op deze pagina)

Het Charter is het plaatje met uniek volgnummer dat je stevig op je kastje bevestigt. Het is het bewijs van registratie bij Little Free Library, en enkel kastjes met zo’n Charter worden op de kaart getoond.

Om een charter aan te vragen vul je het formulier hieronder in. Daarna ontvang je van ons een bericht met details voor de betaling. Van zodra de betaling is ontvangen en je kastje is geïnstalleerd kan je overgaan naar stap 2 (registratie en vermelding op de kaart).

[fblike layout=”standard” send=”true” action=”like” colorscheme=”light”]