Vragen? Bel gerust naar 0484/915.114 of mail naar booksinboxes.eu[at]gmail.com

#14985: in de Kerkeveldweg in St-Genesius-Rode

Home/Provincie VLAAMS-BRABANT/#14985: in de Kerkeveldweg in St-Genesius-Rode

#14985: in de Kerkeveldweg in St-Genesius-Rode

Boeken, boeken, boeken, ze zijn altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Woorden, zinnen, epistels lang of kort. Vroeger legde ik zomaar boeken op de trein met een boodschap ingeschreven voor de vinder en hopelijk ook de volgende lezer. Weggeven of houden.
Toen de treinreizen er niet meer inzaten zocht ik een ander ludieke manier om mijn boeken aan andere mensen te schenken. Hoe meer zielen er lezen hoe beter. En boeken moeten reizen. In je kast krijgen ze toch alleen maar veel stof. Dankzij een reportage op tv en de Familie Couck ben ik nu de ongelooflijke gelukkige bezitter van een kastje, wat moet een mens nog meer hebben.
In mijn kastje vind je zowel literatuur als spannende boeken, zelfs een doeboekje. Welkom!

Exacte locatie volgens what3words: train.profile.flanks

2018-09-04T15:39:26+01:00

Leave A Comment