Video’s

Video's over Little Free Library. Mensen en verenigingen die hun ervaringen willen delen, en je willen uitnodigen om mee te doen. Laat het ons zeker weten als je zelf ook een video maakt, dan geven we die graag een plaats op deze site!

Tod Boll over Little Free Library

Tod Boll is, samen met Rick Brooks, één van de initiatiefnemers van LFL. Hier zie je hem over het idee spreken op het TEDx Fargo event in 2013.

Little Free Library in New York

Samenwerking tussen PEN World Voices Festival en the Architectural League of New York, gestart in 2013. In deze video zie je Rick Brooks, één van de stichters van LFL.


Little Free Library in London

In Clapton, een district van Hackney, noord-London, is er ook iemand die een video over een LFL-kastje kastje gemaakt heeft. Daar noemen ze het zelf een “sociaal experiment”.

Zonnige groeten uit Los Feliz, USA

En nog eentje, uit California. Mijnheer, mevrouw, de kleine (misschien nog niet helemaal) en het hondje zijn allemaal enthoesiaste verspreiders van het idee.


Over Bookcrossing

Deze video gaat over Bookcrossing. Je laat ergens een boek achter, en diegene die het vindt mag het houden. Of lezen en gewoon “in het wild” terug loslaten om nieuwe lezers te bekoren.