#36494: Oosteindestraat 30, 9940 Evergem

Books in Boxes wil de idee├źn en de concepten van Little Free Library en Bookcrossing promoten. Op deze site vind je informatie over hoe je kan deelnemen, tips & tricks, nieuws, een kalender, en nog veel meer!

Nathaliedecoene1

#36494: Oosteindestraat 30, 9940 Evergem

0


Ik vind Books-in-Boxes/ Little Free Library een mooi initiatief, omdat het boeken toegankelijker maakt voor iedereen. Ik vind het een leuk idee een boek dat ik graag gelezen heb aan iemand anders te kunnen schenken in plaats van het bij me thuis op de plank stof te laten verzamelen. Mensen voor wie het niet evident is om in de bibliotheek te geraken kunnen nu ook bij hen in de buurt terecht voor een boek.
Ik hoop ook dat het boekenkastje af en toe leidt tot (onverwachte) ontmoetingen tussen mensen die van boeken houden.

Leave a Reply