#29240: Bevrijdingslaan 104, 9200 Dendermonde

Books in Boxes wil de idee├źn en de concepten van Little Free Library en Bookcrossing promoten. Op deze site vind je informatie over hoe je kan deelnemen, tips & tricks, nieuws, een kalender, en nog veel meer!

Elize Clinckaert 1

#29240: Bevrijdingslaan 104, 9200 Dendermonde

0


Het initiatief van de lokale bibliotheek zette mij aan het denken over het nut van een dergelijk kastje. Recentelijk werden de kleinere bibliotheken in de regio gesloten waardoor sommige mensen niet meer zo gemakkelijk aan boeken komen. Als ik dan zie hoe bepalend boeken zijn geweest voor mijzelf, leek het dan ook logisch om mee te werken aan een project dat boeken terug dichter bij de mensen wenst te brengen. Vooral de jeugd zou ik graag aanzetten tot meer lezen omdat zij zoveel voordelen kunnen halen uit lezen maar dit vaak zelf niet weten. Door mijn boekenkastje aan een school te plaatsen hoop ik zeker deze categorie te bereiken.

Leave a Reply