#29238: Denderbellestraat 31, 9200 Dendermonde

Books in Boxes wil de ideeën en de concepten van Little Free Library en Bookcrossing promoten. Op deze site vind je informatie over hoe je kan deelnemen, tips & tricks, nieuws, een kalender, en nog veel meer!

Dendermonde Hubert Van Akoleyen2

#29238: Denderbellestraat 31, 9200 Dendermonde

0


Mijn echtgenote werkt in de bibliotheek van Dendermonde, vandaar dat ik mij ook heb ingeschreven om mee te werken aan dit leuke idee van hen.
Naarmate ik bezig was aan het huisje raakte ik er meer en meer van bezeten.
Steeds met nieuwe ideeën raakte het volledig in orde volgens de richtlijnen, ook aan de versieringen heb ik me kunnen uitleven. Met de klaprozen aan de zijkanten verwees ik ook naar WO I.
De binnenkant bekleedde ik met krantenartikelen die verwijzen naar verschillende thema’s. Nu het recht tegenover onze deur staat, geniet ik ervan om te kijken hoe mensen er hun keuze komen maken en andere exemplaren in de plaats zetten!
Het werkt prima!!

Exacte locatie volgens what3words: anyone.landmark.duration

Leave a Reply